6ooo Kecskemét Búzavirág u. 46.

Tel : 75/541-095 (központi, időpont egyeztetés)

A Túri Állatkórház a Magyar Állatorvosi Kamara által szervezett megyei állatorvosi ügyelettől függetlenül önállóan működtet állatorvosi ügyelet 1991. óta, amely az országos hálózatunk épülésével immár Kecskemét és környékén is elérhető. Az állatorvosi ügyelet rendszer igénybevételét minden esetben szükséges a betegirányítónak előre telefonon jelezni.


Állatorvosi ügyelet Kecskeméten  

A Kecskemét Búzavirág u. 46. szám alatt az 1993-ban létesített állatorvosi rendelő 2016. májusától a Túri Állatkórház irányítása alá került. Az 1991-ben kialakított, az év minden napjára vonatkozó non-stop állatorvosi ügyeleti rendszer így immár a Kecskemét és környéke állattulajdonosai számára is elérhető. Az úgynevezett szatelit állatorvosi ügyeleti rendszernek része a Búzavirág utca 46. száma alatt felújított állatorvosi rendelő. Az ünnepnapokon és éjszaka ellátott állatorvosi sürgősségi ügyelet minden esetben előzetes telefonos egyeztetés alapján érhető el. A betegirányító a telefonos információ csere alapján rendeli hozzá az adott beteghez az ellátás helyszínét és az ellátó állatorvos személyét. Az állatorvosi egészségügyi egységek különböző felszereltségűek, az ügyeletbe 1-3 állatorvosi diplomával rendelkező szakemberek és több állatorvosi asszisztenst berendelését is megszerveztük. A Kecskemét, Búzavirág utca 46. szám alatti rendelőbe telefonos időpont egyeztetés alapján zajlik az általános betegellátás, az ultrahang és kardiológiai szakrendelés, laparoszkópos ivartalanítás. Rendel: Dr. Túri Ákos kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos

 

Központi Állatorvosi (szatelit) Ügyelet Rendszer

Az Állatorvosi Ügyeleti rendszer központi egysége a Túri Állatkórház, Dunaföldvár. Ez a komplex, modern diagnosztikai- és terápiás egység az állatorvosi ügyelet rendszer központja. Az ügyeletet ellátó rendelők számos esetben utalják ide tovább az ügyeletbe érkező betegket komplexebb kivizsgálásra, illetve bonyolultabb műtétek elvégzésére.

 

NON-STOP hívható ügyeletes szám:

06 30/379-1135

E-mail: turiallatkorhaz@gmail.com

 

 

© Kecskeméti Állatkórház és Gyógyszerforgalmazó Kft. és Dr. Csikós Károly Készült: 2000.

vet.info.hu

állatorvosi információs oldalak