Veterinarius Kft.

Cím:

9700 Szombathely, Zanati út 3.

Tel/Fax:

(00-36) 94/314-052

E-mail:

veterinarius@mail.matav.hu

Cégünk 1990. május 16.-án kezdte meg működését. A KFT osztrák, német és magyar tőkével jött létre Állatgyógyászati gyógyszer, műszer, segédanyagok, premixek forgalmazásával, kisállatpraxissal foglalkozunk.

vissza

Gyógyszertárunkban valamennyi Magyarországon törzskönyvezett állatgyógyászati készítmény megkapható. Különösen nagy gondot fordítunk arra, hogy az állatorvos kollégáinkat minden lehetséges előny megadásával támogassuk. Az állattartókhoz is a kollégákon keresztül, és elsősorban a kollégákon keresztül szeretnénk eljutni.

gyógyszertár gyógyszertár

vissza

Kisállatrendelőnkben két fiatal állatorvos, dr. Varjú Gábor és dr. Peresztegi Attila dolgozik. Kitűnő szakmai munkájuk eredményeként szinte minden megoldható, a védőoltásoktól a baleseti csontműtétekig. A rendelő hétköznap 8 – 20 óráig, szombatokon 9 – 13 óráig fogadja folyamatosan a pácienseket.

rendelő

vissza

A Hill’s Pet Nutrition Inc. 1993.-ban keresett meg bennünket, hogy lássuk el termékeik magyarországi képviseletét. A Hill’s cég képviselete számunkra rendkívül szimpatikus, mert filozófiáját tekintve itt is az állatorvosok támogatása áll a középpontban, egyrészt olyan termékek rendelkezésre bocsátásával, melyek mind a diétás kezelés, mind a kutyák és macskák mindennapi táplálása során Magyarországon is bizonyították, hogy méltóak a világban szerzett első helyezésükre, másrészt a Hill’s az állatorvosok és a kutya,- macskatartók számára szakmai segítséget is nyújt, és ezt a szakmai segítséget folyamatosan, a legújabb ismeretekkel egészíti ki.

kattintson ide!

(további információ: kattintson a fenti képre!)

raktár raktár

A mi küldetésünk:

Az állatok egészséges és hosszú életét támogatjuk azon termékek és szolgáltatások rendelkezésre bocsátásával, melyek az egészségvédelem és a klinikai táplálásmódok alapelveinek folyamatos figyelembevételével új gondolkodásmódra ösztönöznek.

“Hill’s: Our Mission”

vissza

Az elmondottakon kívül az Insecticid 2000 hazai forgalmazását is a Veterinarius Kft. végzi.

kattintson ide!

(további információ: kattintson a fenti képre!)

konferencia

(a képeket teljes méretben is megtekintheti, ha rájuk kattint!)

vissza

© Veterinarius Kft.
Szerkesztés: Dr. Csikós Károly '98.november 14. Háttérzene: The Piper of Dundee
állatorvosi információs oldalak