TolnAgro Veterinärmedizin GmbH
TolnAgro

"
A jó állatorvos jó gyógyszerei "
Business picture

Híreink

Archivált anyagok

Ünnepi nyitva tartás

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2013. május 1-i munkaszüneti nap miatt, április 29-e és május 2-a között megváltozik a rendelések leadásának és kiszállításának időpontja.
Kérjük, hogy a fenti időszakra vonatkozó gyógyszer- és egyéb áru igényeiket lehetőség szerint, még a normál kiszállítási idő alatt (április 29-ig) megrendelni szíveskedjenek.

Továbbá értesítjük Önöket, hogy üzletünk 2013. május 1-én zárva tart.

Sürgősségi gyógyszerkiadási ügyelet : 30/22-666-33

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal a már ismert ügyfélszolgálati telefonszámainkon.

A Prim-A-Vet Kft. eszköz-műszer bemutatótermének ünnepélyes megnyitója

Képes beszámoló a Prim-A-Vet Kft. eszköz-műszer bemutatótermének ünnepélyes megnyitójáról

Tovább a galériához!

Ezt mindenképpen meg kell néznie!

II. Prim-A-Vet - Happy Dog konferencia

2012. szeptember 15-én a visegrádi Hotel Silvanus adott otthont a II. Prim-A-Vet – Happy Dog vevotalálkozónak. A Happy Dog, a Vitakraft és a Biogance termékeirol hallhattak eloadást Partnereink közvetlenül a gyártók képviseloitol. Eloadóinknak köszönjük a színvonalas eloadásokat, Partnereinknek pedig a részvételt!

Tovább a galériához!

Business Superbrands kitüntetés

Idén ötödik alkalommal ült össze a 14 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Dun&Bradstreet adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely márkák viselhetik az üzleti márkáknak ítélt Business Superbrands védjegyet. Nagy megtiszteltetés számunkra és büszkeséggel tölt el minket, hogy a Szakértői Bizottság méltónak találta cégünket a TolnAgro Kft-t, hogy megkapjuk a Business Superbrands 2012 elismerést.

TolnAgro - KRKA IV. Szakmai nap 2012. Zamárdi

A hagyományokhoz híven, immár negyedik alkalommal került megrendezésre 2012 május 17-én a szakmai továbbképzéssel egybekötött TolnAgro-KRKA partnertalálkozónk. A helyszín idén  Zamárdiban, a  Hotel Wellamarin**** volt. A szakmai előadásokat valamint az ebédet követően a Szántódi réven át a tihanyi Ferenc Pincébe tettünk kirándulást, ahol borkóstolóra invitáltuk vendégeinket.

Tovább a galériához!

XIX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

Idén is megrendezésre került május 11. és 13. között a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozója, ahol a TolnAgro Kft. ismét méltó módon képviselte értékeit. A rendezvény keretén belül nyereményjátékot hirdettünk. Kérdőívünket kitöltők közötti sorsolás nyertese Martini Ottó borjádi lakos. Nyereménye egy értékes táblagép, melyet területi képviselőnk juttat el címére. Nyereményéhez még egyszer gratulálunk!
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek a játékunkban és kitöltötték a kérdőívünket!

Tovább a galériához!

IV. Hill's Pet Nutrition - TolnAgro Kft. szakmai nap

2012. február 25-én immár negyedik alkalommal került megrendezésre a Hill’s Pet Nutrition és a TolnAgro Kft. közös szakmai napja a Velence Resort & Spa**** szállodában. Az eseményt nagy érdeklődés övezte. Közel 160 partner hallgatta meg azon színvonalas előadásokat, melyek során kiemelt szerepet kapott a Hill’s.

Tovább a galériához!

Fotovoltaikus rendszer üzembe állítása a TolnAgro Kft-nél

Napelem

A TolnAgro Kft. a forgalmazott termékek egy részét szigorú tűrésű hőmérsékleti tartományban  kell tárolja. Az alkalmazott logisztikai technológiák miatt jelentős energiafogyasztó. A Tolnagro Kft. vezetése elkötelezett a környezettudatos energiafelhasználás mellett, ezért logikus szándék volt a fotovoltaikus, hálózatra csatlakoztatott kiserőmű létesítése. Magyarország jó földrajzi adottságokkal rendelkezik a napenergia hasznosítása szempontjából. A kialakított rendszer 194 db 250 W egyenkénti teljesítmény előállítására alkalmas, 48,5 kW összteljesítményű monokristályos napelem modulból áll.  A napelem táblák az optimális besugárzás miatt a meglévő raktárterületek déli tetősíkjaira kerültek felszerelésre. A napelem modulok által megtermelt villamos energia 4 db SMA gyártmányú inverteren keresztül csatlakozik a cég belső villamos hálózatára. A fotovoltaikus rendszer az időjárási modell figyelembevételével évente várhatóan 49 454 kWh energiát termel. A megtermelt energia a TolnAgro Kft. éves energia szükségletének 20 %-át fedezi. A technológia által biztosított környezetbarát energiatermelés évente az üvegházhatást kiváltó CO2 gáz kibocsátást 46 tonnával csökkenti.

 

XVII. "Tavaszi Állatorvos-nap"

2011. május 25-én ismét megrendezésre került a XVII. „Tavaszi Állatorvos-nap” Pécsen, a Hotel Kikeletben.
A rendezvényen 49 érdeklodot látott vendégül a foszervezo TolnAgro Kft. valamint a Pfizer Kft.

A továbbképzést dr. Gyökeres Sándor nyitotta meg, majd ezt követoen a jelenlevok sok értékes szakmai tapasztalattal gazdagodhattak.

Tovább a galériához >>

 

TolnAgro - KRKA III. Szakmai Nap 2011. Visegrád

Nagy érdeklődés mellett került megrendezésre 2011 május 19-én a III. TolnAgro-KRKA szakmai továbbképzéssel összekötött partnertalálkozónk, a visegrádi Hotel Silvanusban****.
A szakmai előadásokat és az ebédet követően a visegrádi Alsóvárban megrendezésre került
Lovagi Tornán vehettek részt a kollégák.

Tovább a galériához >>

 

Budapest Bank Business Partner Díj 2010.

Örömmel tudatjuk, hogy a TolnAgro Kft a Budapest Bank által indított Business Partner-díj 2010. elnevezésu pályázatára benyújtott pályázati munkája a régióban elso helyezett lett.

Business Partner Díj 2010

 

III. Hill's Pet Nutrition - TolnAgro Kft. szakmai nap

2011. február 26-án Galyatetőn a Hungest Grandhotel Galya**** hotelben tartotta 3.közös szakmai napját a TolnAgro Kft. és a Hill's.
Ez úton szeretnénk megköszönni vendégeinknek, előadóinknak a részvételt és bízunk benne, hogy jövőre ismét megtisztelnek jelenlétükkel!

Tovább a galériához!

 

A Vidékfejlesztési Minisztérium nem csak szavakkal segíti a hazai sertéságazatot

A Magyar Sertéstartók Szövetségének (MSSZ) nevében Sákán Antal elnök közleményt adott ki, melyben a sertéságazat kritikus helyzetére hivatkozva demonstrációval fenyeget, majd így fogalmaz: „A szavak ideje lejárt, a tetteknek kell következniük…”

Tovább a teljes cikkhez!

 

Együttműködés

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, a magyar TolnAgro Kft. és az osztrák Richter Pharma AG közös, stratégiai egyuttműködéséről.

Dokumentum letöltése

 

Szakmai cikk Pelle György, Diószegi Zoltán és Kendik Zsolt tapasztalatai alapján

Cikk megtekintése!

 

Amiről ritkán beszélünk...

Nagy érdeklődés mellett került megrendezésre 2010 május 20-án a 2. TolnAgro-KRKA szakmai továbbképzéssel összekötött partnertalálkozónk, a balatonfüredi Hotel Flamingóban****.
A szakmai előadásokon két szekcióban - sertés és baromfi -  vehettek részt a kollégák.
Az ebédet követően a Tihanyi félsziget körüli hajókiránduláson láttuk vendégül a résztvevőket. A szálloda saját kikötőjéből induló Klára sétahajó fedélzetén, idegenvezető segítségével gyönyörködhettünk a táj nyújtotta látnivalókban.

Ugrás a galériához >

 

II. Hill's - TolnAgro Kft. szakmai nap

2010. február 27-én Sümegen a Hotel Kapitányban tartotta közös szakmai napját a TolnAgro Kft. és a Hill's.

Az ország különböző pontjairól érkezett szépszámú állatorvos közönség színvonalas előadásokat hallhatott Dr. Czékus Tibor és Dr. Balogh Nándor meghívott előadóktól, illetve Dr. Tóth Gabriellától és Dr. Petruska Gábortól a TolnAgro Kft. képviseletében.

Kellemes környezetben, minden igényt kielégítő helyszínen lovagi előadás és korabeli vacsora zárta a programot.

A pozitív visszajelzések alapján, büszkén könyvelhetünk el egy sikeres rendezvényt.

Ez úton szeretnénk megköszönni vendégeinknek, előadóinknak a részvételt és bízunk benne, hogy jövőre ismét megtisztelnek jelenlétükkel.

Tovább a galériához!

Cromasa állatjelölő microchipek

Cromasa microchipek
Ha a felelősségteljes állattartásról beszélünk, nem lehet eléggé kihangsúlyozni az állatjelölő microchipek jelentőségét. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy jó minőségű felszerelésekkel lássuk el az állatorvosokat, amivel hozzájárulhatunk a microchip beültetések elterjedéséhez.

Tovább a Cromasa microchipek minisite-jára!

 

Méhészeti weboldal

Méhész minisiteElindult külön méhészeti témájú weboldalunk, melyen információkat találhat többek között az egyes betegségekről és gyógymódjukról.

Tovább a weboldalra!

A jó állatorvos jó gyógyszerei

eu ISO9001 ISO14001

eu eu

 

Eseménynaptár

prev month 2014 - Apr next month
 MoTuWeThFrSaSu
1431123456
1578910111213
1614151617181920
1721222324252627
182829301234

NFU

NFU

Pályázatok

Pályázat 2

Pályázat 1

Szécshenyi terv

MO megújul

logopar


Társoldalaink


Partnereink